Kakavos milteliai, 100 g
1.55 €
Turime
✓ 100% kakavos milteliai
✓ BE GMO
✓Tinka veganams, žaliavalgiams.
Natūrali kakava yra antioksidantų, skaidulų, geležies ir magnio šaltinis. Šokolado skonį primenanti kakava, gali sumažinti norą vartoti saldumynus.
Tikrojo kakavmedžio (Theobroma cacao) sėklos, dar vadinamos kakavos pupelėmis. Išimtos iš sunokusio kakavos vaisiaus sėklos fermentuojamos kartu su ant jų esančiu minkštimu. Rūgimo metu pupelių viduje pakilusi temperatūra nutraukia gyvybinius procesus, o susidarę organiniai junginiai suteikia pupelėms skonį. Fermentuotos pupelės džiovinamos – kad jose liktų kuo mažiau drėgmės ir jos negestų.
Šokoladui ir kakavos milteliams gaminti kakavos pupelės skrudinamos, lukštenamos ir smulkinamos. Tada spaudžiamas kakavos sviestas. Kakavos milteliai gaunami sumalus masę, likusią išspaudus kakavos sviestą.
Sudedamosios dalys: Kakavos milteliai
Vartojimas: Rekomenduojama vartoti 2 arbatinius šaukštelius (6-8 g) per dieną sumaišant su augaliniu pienu, vandeniu, taip pat įmaišyti į jogurtą, košę, puošti patiekalus ir kepinius.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: MB Ekogina
Kilmės šalis: Peru
Maistinė vertė 100 g
Energija 1533/367 kJ/kcal
Baltymai 28 g
Angliavandeniai 26,8 g
-Iš kurių cukraus 0,9 g
Riebalai 11 g
-Iš kurių sočiųjų 6,5 g
Skaidulinės medžiagos 24,3 g
Druska 0 g
Vitaminai ir mineralinės medžiagos:
-Geležis 9,3 mg
-Fosforas 778 mg
-Magnis 572 mg
-Varis 4,1 mg
-Manganas 5,3 mg
KLIENTŲ ATSILIEPIMAI
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Reviews